MT01 serien är vår stora helt anpassningsbara modell. Såväl storlek på maskin som bestyckning och specifikationer anpassas helt efter dina behov.
Mer information om MT01 finns HÄR

MT02 serien lanserades hösten 2015. Modellen finns i tre storlekar och bestyckas individuellt. Detta är en robust och mycket prisvärd modell för fräsning i många olika material.
Mer information om MT02 finns HÄR 

MT03 är vår minsta modell. Konstruktionen med rörligt koordinatbord gör den dock mycket robust och den tål tuffa arbetspass. Levereras alltid helt inbyggd och med bestyckning anpassad till din verksamhet.
Mer information om MT03 finns HÄR

MT04 serien lanserades liksom MT02 2015. Detta är våra instegsmodeller som finns i tre storlekar och kan bestyckas med olika spindelmotorer. MT04 är för kunden som vill ha en bra och pålitlig maskin till en låg kostnad.
Mer information om MT04 finns HÄR

CNC Fräsmaskiner från Milltool levereras alltid helt startklara och bestyckade enligt dina önskemål. Vi gör alla inställningar på vår verkstad innan din maskin levereras. Vi utbildar dig och levererar dokumentation på svenska. Vi är i första hand tillverkare och inte importör så vi kan produkterna vi säljer.