Uppgraderad spindelmotor mot grundutförande. Det är mycket viktigt att din nya maskin bestyckas med rätt spindelmotor för ditt behov. Det vanligaste är att vi monterar en spindelmotor från ELTE eller från Tekno Motor runt 1 kw med dubbla keramiska lager. Andra alternativ finns också.

Med uppgraderad styrenhet öppnar sig många nya möjligheter. Med denna kan du styra funktioner som exempelvis dimkylning, spindelvarvtal och ansluta handhjul. Din maskin styrs av mjukvaran USBCNC och dessutom är denna styrbox bestyckad med komponenter för kontinuerlig drift i långa arbetspass.

Handhjulet underlättar vid manuell förflyttning av axlarna. Man kan även flytta axlarna med knappar på tangentbordet men vi rekommenderar starkt denna lösning istället.

Denna enhet gör att man enkelt kan koppla på ett externt dammutsug.

Anläggning för dimkylning av verktyget. Ett nödvändigt tillval vid fräsning i aluminium.

Dammskyddad kontrollpanel med fläktlös industridator. Säkerställer problemfri drift även i dammiga miljöer. Anpassas efter maskinmodell och kundbehov.

Benställning i kombination med dammskyddat tangentbord och dammskyddad industri PC för maskinens drift. Kan även levereras med 8mm plexiglasskiva i fronten. OBS: Detta tillval kan ha annat utseende än bilden visar men exakt samma funktion.

Ett bra vakuumbord underlättar materialfixeringen betydligt. Vi kan montera vakummbord på hela eller del av arbetsytan för att passa din verksamhet.

Ett bra CAD/CAM program är en förutsättning för ett bra slutresultat. Vi erbjuder i första hand Aspire eller Cut2D Pro beroende på vad maskinen ska användas till.

Här visar vi några av de vanligaste tillvalen och uppgraderingarna våra kunder väljer på modellserie MT02. Det finns fler möjligheter än detta och vi hjälper dig hitta rätt specifikation för dina behov.