Uppgraderad spindelmotor mot grundutförande. Det är mycket viktigt att din nya maskin bestyckas med rätt spindelmotor för ditt behov. Det vanligaste är att vi monterar en spindelmotor från Tekno Motor på runt 2 kw med dubbla keramiska lager. Andra alternativ finns också.

Dammskyddad kontrollpanel med inbyggd fläktlös industridator. Detta tillval säkerställer problemfri användning även i dammiga miljöer. Anpassas efter maskinmodell och kundbehov

Handhjulet underlättar vid manuell förflyttning av axlarna. Man kan även flytta axlarna med knappar på tangentbordet men vi rekommenderar starkt denna lösning istället.

MT03 har i sitt grundutförande stor slaglängd på Z axeln och lämpar sig därför utmärkt att komplettera med 4:e roterande maskinaxel. Det innebär nya möjligheter att tillverka artiklar i ett stycke med bearbetning roterande.

Anläggning för dimkylning av verktyget. Ett nödvändigt tillval vid fräsning i aluminium.

Ett bra CAD/CAM program är en förutsättning för ett bra slutresultat. Vi erbjuder i första hand Aspire eller Cut2D Pro beroende på vad maskinen ska användas till.

Här visar vi några av de vanligaste tillvalen och uppgraderingarna våra kunder väljer på modellserie MT03. Det finns fler möjligheter än detta och vi hjälper dig hitta rätt specifikation för dina behov.