Uppgraderad spindelmotor mot grundutförande. Det är mycket viktigt att din nya maskin bestyckas med rätt spindelmotor för ditt behov. Det vanligaste är att vi monterar en spindelmotor från ELTE på 750 W med dubbla keramiska lager. Andra alternativ finns också.

MT04 kan utrustas med arbetsbord i aluminium med T spår för enkel fixering av material som ska bearbetas.

Denna enhet gör att man enkelt kan koppla på ett externt dammutsug.

Benställningen underlättar placeringen av maskinen. MT04 är avsedd för lättare arbeten och ställningen kan vid behov levereras med låsbara hjul så maskinen blir enkel att flytta. OBS: Detta tillval kan ha annat utseende än bilden visar men exakt samma funktion.

Ett bra vakuumbord underlättar materialfixeringen betydligt. Vi kan montera vakummbord på hela eller del av arbetsytan för att passa din verksamhet.

Ett bra CAD/CAM program är en förutsättning för ett bra slutresultat. Vi erbjuder i första hand Aspire eller Cut2D Pro beroende på vad maskinen ska användas till.

Här visar vi några av de vanligaste tillvalen och uppgraderingarna våra kunder väljer på modellserie MT04. Det finns fler möjligheter än detta och vi hjälper dig hitta rätt specifikation för dina behov.