top of page

Bäddfräsar för plast

Industrin för plastbearbetning är omfattande samt varierad och Milltools bäddfräsar har visat sig vara oerhört värdefulla inom detta område. Genom att tillhandahålla maskiner som kan anpassas för att möta de specifika kraven hos varje kund, från små enheter för detaljarbeten till större bäddfräsar för omfattande projekt. Vårt engagemang för kundanpassning och flexibilitet är särskilt relevant när det gäller bearbetning av plast, ett material som kräver särskild omsorg och precision för att säkerställa kvaliteten på de färdiga produkterna.

MT01 SERIEN

CNC fräs Milltool MT01 serien

Vår största anpassningsbara modell. Såväl storlek på maskin som bestyckning och specifikationer anpassas efter dina behov.
Mer information om MT01 finns HÄR

MT02 SERIEN

CNC fräs Milltool MT02 serien

MT02 serien finns i tre storlekar och bestyckas individuellt. Detta är en robust och mångsidig modell för fräsning i många olika material.
Mer information om MT02 finns HÄR 

MT03 SERIEN

CNC fräs Milltool MT03

MT03 med rörligt koordinatbord gör den mycket robust och den tål tuffa arbetspass. Levereras alltid helt inbyggd och med bestyckning anpassad till din verksamhet.
Mer information om MT03 finns HÄR

MT04 SERIEN

CNC fräs Milltool MT04

MT04 serien  är våra instegsmodeller som finns i tre storlekar och kan bestyckas med olika spindelmotorer. 
Mer information om MT04 finns HÄR

Plastbearbetning

Plastbearbetning innebär en rad olika tekniker och processer för att forma och bearbeta plastmaterial till färdiga produkter eller komponenter. Detta omfattar metoder såsom formsprutning, extrudering, vacuumformning, CNC-fräsning och bäddfräsning varav den sistnämnda tillåter hög precision i tillverkningen av detaljerade plastdelar. Varje teknik väljs baserat på plasttypen, den önskade formen och komplexiteten i den slutliga produkten. Effektiv plastbearbetning kräver djupgående kunskap om materialens egenskaper samt noggrant val av maskin för att uppnå optimala resultat i form av kvalitet, hållbarhet och funktion hos de producerade objekten.

Bäddfräsar för plastbearbetning

Industrin för plastbearbetning är omfattande samt varierad och våra bäddfräsar har visat sig vara oerhört värdefulla inom detta område. Genom att tillhandahålla maskiner som kan anpassas för att möta de specifika kraven hos varje kund, från små enheter för detaljarbeten till större bäddfräsar för omfattande projekt så har vi kunnat tillgodose branschen under många år.

Till skillnad från konventionella CNC-fräsar erbjuder Milltools bäddfräsar en unik kombination av flexibilitet och kapacitet genom möjligheten att anpassa arbetsbordet med olika fixeringssystem, som vakuumbord och T-spårbord, för att säkra arbetsstycket under bearbetningen. Dessutom kan maskinerna utrustas med en större slaglängd på Z-axeln för möjligheten att integrera en fjärde roterande axel, vilket öppnar upp för bearbetning från alla vinklar och därmed ytterligare förbättrar flexibiliteten och precisionen i arbetet med plastmaterial.

Våra modeller

Från MT01-serien, som erbjuder robusthet och anpassningsbarhet för ett brett spektrum av bearbetningsuppgifter, till MT02 och MT04-serierna, som ger kvalitet och prisvärdhet för specifika applikationer, står vi redo att assistera företag inom plastindustrin att uppnå sina produktionsmål. Genom att välja en bäddfräs från Milltool kan företag vara säkra på att de investerar i teknologi som inte bara kommer att möta deras nuvarande behov utan även anpassa sig till framtida utmaningar och möjligheter inom bearbetning av plast och andra material.

bottom of page