top of page

Tillbehör för bäddfräsar

Milltoolstore.se kompletterar Milltools utbud av bäddfräsar genom att tillhandahålla en katalog av tillbehör och utrustning. Denna synergi mellan Milltool och Milltoolstore möjliggör för kunderna att skräddarsy sina bearbetningslösningar för att uppnå optimal effektivitet och precision i sina projekt.

Genom att erbjuda allt från specialanpassade vakuumbord och vakuumpumpar till T-spårbord och pneumatiska materialhållare tillgodoser Milltoolstore behoven hos en bred kundkrets, från små verkstäder till stora etablerade koncerner. Detta sortiment av tillbehör är inte bara en förlängning av maskinernas funktioner utan förstärker även Milltools engagemang inom bearbetningsindustrin.

T-spårbord

T-spårbord till bäddfräs

T Spårbord för materialfixering med T Spårmutter. Finns i många storlekar och material. Söker du en storlek vi inte har är du välkommen att kontakta oss då vi kan kundanpassa de flesta borden 
Mer information finns HÄR

Milltoolstore.se

Sammanfattningsvis fungerar Milltoolstore.se som en resurs för användare av Milltools bäddfräsar. Genom att erbjuda en omfattande portfölj av tillbehör och utrustning så utökas inte bara maskinernas funktionella kapaciteter utan de förstärker också Milltools ställning på marknadenm. Genom att förena avancerade maskiner med specialtillverkade tillbehör och teknisk support, möjliggör Milltoolstore för sina kunder att uppnå en ny nivå av precision och effektivitet i sina bearbetningsprojekt.

bottom of page