top of page

MT22 SERIEN

På Milltool AB erbjuder vi nu MT22-serien av CNC-fräsmaskiner, utformad för att leverera hög stabilitet och mångsidighet i olika arbetsprocesser. MT22-serien finns tillgänglig i tre grundstorlekar med arbetsytor på 600x600 mm, 600x900 mm, och 900x900 mm. Varje modell i serien har en Z-axel med en slaglängd på 200 mm.

MT22-serien har utvecklats med fokus på att förbättra stabiliteten, vilket inkluderar en dubbel och extra förstärkt tvärprofil där X-axeln löper. Denna konstruktion möjliggör användning av större och tyngre fräsmotorer, vilket är särskilt användbart för applikationer inom små och mellanstora CNC-routers.

Vi erbjuder anpassningsmöjligheter för våra MT22-maskiner för att möta specifika kundbehov. Tillvalen inkluderar vakuumbord för effektiv materialfixering, verktygskylning för optimal bearbetning, och säkerhetsfunktioner såsom helt inbyggda maskiner med säkerhetsdörrar och brytare. Dessa tillval gör MT22-serien lämplig för en mängd olika industriella applikationer där precision och säkerhet är avgörande faktorer.

Vår MT22-serie är designad för att möta kraven på mångsidighet och stabilitet i olika arbetsprocesser. För detaljerad information om MT22-serien och dess specifikationer, vänligen besök vår hemsida eller kontakta oss direkt för att diskutera hur vi kan anpassa våra lösningar efter dina specifika behov. Vi på Milltool AB är engagerade i att leverera högkvalitativa maskiner och förstklassig support för att säkerställa att dina produktionsbehov möts på bästa sätt.

bottom of page