top of page

Tillval för MT04

 

 

HÄR VISAR VI NÅGRA AV DE VANLIGASTE TILLVALEN OCH UPPGRADERINGARNA VÅRA KUNDER VÄLJER PÅ MODELLSERIE MT02. DET FINNS MÅNGA MÖJLIGHETER OCH VI HJÄLPER DIG HITTA RÄTT SPECIFIKATION FÖR DINA BEHOV.

SPINDELMOTOR     

Uppgraderad spindelmotor mot grundutförande. Det är mycket viktigt att din nya maskin bestyckas med rätt spindelmotor för ditt behov. Det vanligaste är att vi monterar en spindelmotor från ELTE eller från Tekno Motor runt 1 kw med dubbla keramiska lager. Andra alternativ finns också.
 

bild på ett Spindelmotor

MASKINBORD     

MT04 kan utrustas med arbetsbord i aluminium med T spår för enkel fixering av material som ska bearbetas. Detta tillval rekommenderas då det avsevärt förenklar materialfixering och även möjlighet till att eftermontera exempelvis vakuumbord.

bild på ett maskinbord

HANDHJUL     

Handhjulet underlättar vid manuell förflyttning av axlarna. Man kan även flytta axlarna med knappar på tangentbordet men vi rekommenderar starkt denna lösning istället. Handhjulet har även andra praktiska funktioner vi gärna berättar mer om.
 

bild på ett HANDHJUL

DAMMUTSUG     

Enhet för dammutsug gör att man enkelt kan koppla på ett externt dammutsug. Denna är tvådelad med magnetfäste så det är enkelt att ta bort nedre delen vid byte av frässtål.

bild på ett dammutsug

VAKUUMBORD     

Ett bra vakuumbord underlättar materialfixeringen betydligt. Vi kan montera vakuumbord på hela eller del av arbetsytan för att passa din verksamhet. Vi har också många olika typer av bord och pumpar för att exakt möta ditt behov.

bild på ett vakuumbord

BENSTÄLLNING     

Benställningen underlättar placeringen av maskinen. Ställningen har fyra ställbara maskinfötter. OBS: Detta tillval kan ha annat utseende än bilden visar men exakt samma funktion.

bild på en benställning

INBYGGD MASKIN     

Heltäckande maskinskydd tillverkad i aluminium med sidor av makrolon. Rejäla öppningsbara dörrar i fronten. Detta tillval höjer säkerheten avsevärt runt maskinen och kan dessutom kompletteras med säkerhetsbrytare för maximal säkerhet på din arbetsplats. Dessutom bidrar skyddet till en mer lättstädad miljö. Finns till alla storlekar av MT04 modellen.

bild på ett inbyggt maskinbord

CAD/CAM PROGRAM     

Ett bra CAD/CAM program är en förutsättning för ett bra slutresultat. Vi erbjuder i första hand Aspire eller Cut2D Pro beroende på vad maskinen ska användas till. Alla våra CAD/CAM program har CAM funktion integrerat så ingen annan mjukvara behövs. Du får alltid en grundutbildning av oss när vi levererat din nya utrustning.

cad_cam
bottom of page